A la nostra pàgina podeu trobar tota la informació de les novetats de la nostra botiga i del nostre Fan Club e-Velo

Podem anar a treballar amb la nostra e-bike, en l'estat d'alarma per el COVID-19?

Si i tant! 

Podem anar a treballar amb la e-bike, sempre que respectem la llei, és a dir, el 1,5 metres entre els altres, sempre que les desinfectem bé, que tinguem el justificant de l'empresa per anar al nostre lloc de treball i utilitzant els medis mínims de protecció. ( GUANTS, MASCARETA, ULLERES I CASC )

També podem anar a fer la compra més essencial i anar a les farmàcies, en aquests casos, demaneu el tiquet de compra per a poder mostrar als agents si us paren a un control.

Hi hauria un altre excepcionalitat, seria en cas de tenir un familiar amb dependència, en aquest cas podeu fer servir la vostra e-bike per fer el desplaçament.

EN CAP CAS LA PODEU UTILITZAR DE FORMA LÚDICA ( PASSEIG IO ESPORT )

CONCURS

E-velo16 patrocinem el concurs de Pedalem.cat de la millor disfressa, amb l'obsequi d'una e-bike valorada amb 1400€ a la millor i més divertida difressa, i tu ja hi participes?

Les bases del concurs les trobaràs a www.pedalem.cat.

TURBO CREO EVO SL

La nova modalitat del gravel entra amb molta força al mercat de les bicicletes musculars i com no a les e-bikes, tant Specialiced, Orbea i altres marques ja s'han apuntat al carro, tot i que la nova Turbo Creo Evo SL, es de llarg la més lleugera i complerta, un nou motor de 65 Nm. una bateria de 380Wh més si cal un Extender de 160, amb un pes molt controlat de 12,5kgms. tija telescòpica, com sempre E-VELO sempre a l'avanguarda, ja la tenim a la botiga, per poder fer un test, no t'ho perdis...

 

E-Bikes a la carta!

Vols una e-bike, però tal i com ve d'origen creus que no en hi ha prou?

Vols millors components?

Vols decorar amb Wrapping la teva e-bike, i personalitzar-la?

Llantes de carboni?

Millorar els frens, seient, amortidors, grup de distribució, etc...